Få gang i “skidttælleren” med Snåstrups Miljøteam

Kære Harlev

Jeg vil hermed gøre opmærksom på at jeres lokale døgninstitution i henved et år, har arbejdet på at rydde lidt op i vort nærområde.

Vi deltog sidste år i den årlige affaldsindsamling under Danmarks Naturfredningsforening.

En lokal borger henvendte sig efterlods og spurgte om vi havde nået at samle affald på rastepladsen ved Cirkle K tanken? Det havde vi ikke, men 3 af vores beboere ville gerne hjælpe pågældende borger (Peter) med at rydde op på rastepladsen. Sidenhen har vi én gang om måneden, sammen med Peter, samlet affald på bla.a. samkørselspladsen ved Motorvejen ved Harlev, langs veje og næsten helt ud til Skovby.

Vi inviterer i år alle der lyster til at slutte sig til det muntre selskab og gøre noget godt for naturen og os selv.

https://www.affaldsindsamlingen.dk/find-indsamling/1708-fa-gang-i-skidttaelleren-med-snastrups-miljoteam/

Som en lille sidegevinst, har den ene af vores 3 beboere nu også en frivillig tjans med at samle affald ved Cirkle K tanken 2 gange ugl.

Kan jo være i vil lave en lille reklame for os på hjemmesiden, OG har man spottet et sted som godt kan trænge til en hjælpende hånd, modtager vi gerne tips, uden at vi dog kan garantere at vi kommer og rydder op. !

Kom glad og vær del af et hyggeligt skraldefællesskab i selskab med vort eget miljøteam bestående af beboere og personale fra Snåstrup Vestergård. Det foregår søndag d. 31. marts kl. 12.00 – 14.00.
Vi har affaldssække og sørger for afhentning af affald…

Efter indsamlingen giver gården kaffe og kage kl. 14.00 – 15.00.

Her er en lille video fra sidste års affaldsindsamling:

https://youtu.be/IM9fTEaFS3E

Bedste hilsen fra

Snåstrup Vestergård
Silkeborgvej 939
8462 Harlev
Tlf: 87138195