Aktive frivillige til Natteravnene !

Natteravnene Harlev mangler aktive frivillige

Foreningen ”Natteravnene Harlev” blev etableret i juni 2016 efter flere års stigende uro, utryghed, hærværk og ungdomskriminalitet i Harlev. På tre år har Natteravnene, i samarbejde med Sommerbussen, været en væsentlig årsag til, at der er opnået gode resultater på ungeområdet, fx:

  • Skolen, daginstitutionerne og HIK oplever nu markant mindre hærværk
  • Borgerne oplever væsentligt mindre uro og uhensigtsmæssig adfærd
  • Børn og unge i Harlev oplyser, at de er glade for den tryghedsskabende ogdialogbaserede indsats fra Natteravnene
  • Natteravnenes tilstedeværelse efterlyses stadigt oftere i byen, og har en storpræventiv effektResultaterne er opnået ved omsorgsfulde voksnes tilstedeværelse i byen. Natteravnenes synlighed og dialog med børn og unge foregår i form af kortere gåture af et par timers varighed på ugedage eller i weekender – altid med et hold på tre Natteravne.Men, vi mangler i høj grad aktive frivillige. I det seneste år har 80 % af vores ture været bemandet af de samme 10-15 frivillige – på trods af, at vi har næsten 50 registrerede Natteravne i Harlev.Hvis Harlev fortsat skal have en Natteravn-forening er det nødvendigt, at vi får opbakning fra markant flere borgere i byen, der vil investere et par timer på en kortere gåtur i Harlev nogle få gange om året.Tidsmæssigt er Natteravnene en af de frivillige indsatser, som tager suverænt mindst af din fritid.

    Vil du være med til at gøre en indsats for at bevare et trygt og godt lokalt børne- og ungemiljø i Harlev med fokus på livsglæde og positivt samvær, kan du kontakte os på mail harlev@natteravnene.dk, eller på telefon
    4189 3031   (Bjarne Nørgaard, formand for Natteravnene Harlev)

    Vi anbefaler, at I møder op til vores generalforsamling den 28. marts kl. 19.00, hvor I kan høre meget mere om indsatsen. Generalforsamlingen afholdes på Næshøjskolens lærerværelse (indgang 6 i skolegården).

    Med venlig hilsen Natteravnene Harlev

Natteravnene Harlev, Storringvej 16, 8462 Harlev J, harlev@natteravnene.dk