Tofterup vinsmagning i Meny den 11/5

🍷 HUSK TOFTERUP SMAGNING 🍷

Vi inviterer til vinsmagning d. 11/5 2023 kl. 19 Smagningen afholdes i Meny.
Billetter købes i kassen ved Meny.

Billetten indeholder smagning og en mindre anretning fra delikatessen i Meny.🍽️🥖

Eva Mor/medhjælper⤵️🗣️

“Børn har mange drømme – ikke alt går i opfyldelse – mine to drenge David og Jonas drømte om, fra de var ganske unge, at skabe vin sammen – hvem skulle have troet det ville gå i opfyldelse!

Men jo – i dag er David en internationalt anerkendt vinmager og har produceret bemærkelsesværdigt mange prisvindende vine og Jonas har som den eneste dansker bestået den ypperste vinuddannelse der findes i verden – Master of Wine.

Jeg har mødt mine drenge på deres vinrejser rundt omkring på kloden – Tyskland, Frankrig, Chile, Californien, Sydafrika og Spanien, Nu bor de begge i Spanien, med hver deres familie – det er herfra de skaber Tofterup Brothers vine.
Drengene ønskede mere …. jo de ønskede at få mig overbevist om at stoppe min karriere i sundhedsvæsnet og i stedet bruge min tid på at præsentere deres vine – så her er jeg – som medhjælpende Mor og jeg glæder mig så meget til, at møde dig her i forretningen og dele smagsprøver ud af deres fantatiske sortiment af Tofterups Brothers – deres mål er godt på vej – at skabe unikke spanske kvalitetsvine til deres Danske Landsmænd.” 🍷🇩🇰

MENY