Sparekassen Kronjyllands Gavefond bidrager til et godt overblik i Harlev Idræts- og Kulturcenter.

Igen er der godt nyt fra sparekassen Kronjyllands Gavefond.

I forbindelse med HI&K’s seneste investering via AVC i informationsskærme til bl.a. Foyer, fitness, mødelokale og cafe støtter Sparekassens Gavefond med 35.000 kr.

Infoskærmene vil bidrage til overblik over HI&K og forestående arrangementer og aktiviteter i HI&K, ligesom der kan vises billeder fra arrangementer og sportsaktiviteter mv.

Hvert år uddeles beløb til foreninger og klubber via Sparekassen Kronjyllands gavefond, hvis primære formål er at støtte bredt og til gavn for flest muligt.

HI&K ser frem til at kunne glæde samtlige besøgende med relevant information i foyer og fitness, ligesom arrangementer i mødelokale eller cafeen fremadrettet vil have adgang til skærm.

Infoskærmene kan opereres med fjernadgang, hvilket vil lette administrationen. Der er ingen TV tuner i, men personlige præsentationer kan fremvises med PC via hdmi kabel.

Den positive melding blev givet af afdelingsdirektør for Sparekassen Kronjyllands Galten Kristian Deuzeman Sohne (tv.). Den gode nyhed blev vel modtaget af Jacob Damgaard (th.)på vegne af HI&K.…

Harlev Idræts-& kulturcenter