Harlev Erhvervsforening støtter op med flot sølv donation.

Harlev Erhvervsforening støtter op med flot sølv donation.

Harlev Erhvervsforening er en sammenslutning af forskellige erhverv i Harlev. Foreningen blev etableret i august 2007, som ”Harlev Kulturfolk”, men er senere blevet omdøbt til Harlev Erhvervsforening med henblik på at samle de lokale aktører og give gensidig erhvervssparring.

Der er ca. 35 medlemmer i erhvervsforeningen, som igennem en årrække bl.a. har forestået juleudsmykningen i lygtepælene rundt i Harlev, samt arrangementet med juletræstænding. En tradition som vækker stor glæde for byens borgere og især de små sjæle. Det startede med 30 lygtepæle og nu er der 74 lygtepæle med hyggelig julebelysning.

Erhvervsforeningen er således med til at bidrage ti udviklingen og oplevelserne i byen, hvorfor det falder naturligt at støtte op om Harlev Idræts- og kulturcenter, som forventes at blive et godt og naturligt samlingssted for byen.

Erhvervsforeningen håber, at stedet kan generere nye aktiviteter og styrke fællesskabet på tværs af foreningen og lokalområdet, hvor erhvervsarrangementer eller den traditionsrige 3. halvleg efter aktivitetsudøvelse kunne være kærkomne initiativer i de nye cafefaciliteter.

Harlev Erhvervsforening er åben for nye medlemmer, og er man erhvervsdrivende i Harlev og tilhørende lokalområde er det oplagt at blive en del af erhvervsfællesskabet. Corona har spillet et puds i et par år og har reduceret arrangementerne, men foreningen håber på bedre tider og imødeser gerne nye kræfter og ideer. Som med alt andet er det sjovest at løfte i fælles flok, og jo flere jo bedre.

Konkret arbejder Erhvervsforeningen med etablering af flagalle ved hovedindgangene til byen og ved torvet. Dialogen pågår pt. med kommunen. Erhvervsforeningen støtter ligeledes op omkring
”Harlev app’en”, hvor flere af de lokale erhvervsdrivende fremgår, hvilket gør det enklere for (nye) borgere at skaffe sig et overblik over og adgang til de lokale erhvervsdrivende.

Skulle du som erhvervsdrivende være interesseret i at blive medlem og bidrage til den fælles udvikling af netværket og lokalområdet kan tages kontakt til formand Søren Nedergaard på tlf. 23 93 10 21 eller mail kontakt@supervision.dk Et medlemskab koster 500 for et år.

På billedet ses fra bestyrelsen for erhvervsforeningen (fra højre) Formand Søren Nedergaard (Supervision), Jan Damsgaard (Damsgaard Have og Anlæg), Dorthe Dreier (kosmetolog og massør), Karin Lykke (Freelance Bogholderiet) og Karsten Jensen (Viggo Ravn El Forretning) med checken til HI&K på 25.000 kr, svarende til en flot sølv donation.