Kæmpe nyhed til HI&K 1.0 mio. kr.

God morgen 8462.

Vi har en meget glædelig nyhed. Læs nedenstående pressemeddelse, som vi tror / håber vil blive delt i de fleste østjyske medier i de kommende dage efter aftale med Salling fondene.
——–
PRESSEMEDDELSE
Salling Fondene støtter Harlev Idræts – & Kulturcenter med 1.0 mio. kr.

Støttekronerne skal blandt andet gå til inventar, udstyr og indretning af det nye 1720 kvm store Idræts – og Kulturcenter, der bl.a. indeholder en café, et foreningsfitnesscenter og en multihal med indbygget springfacilitet.

“Harlev har længe manglet flere idrætsfaciliteter, så derfor nedsatte vi i 2013 en projektgruppe, der skulle få vores drømme om bedre idrætsfaciliteter i Harlev til at blive til virkelighed”, fortæller Jacob Damgaard, næstformand i Harlev Idræts – & Kulturcenters bestyrelse. “Som projektgruppens arbejde skred frem, besluttede vi os for at gå ud over idrættens grænser og skabe et decideret centrum for fællesskaberne i Harlev og omegn.

Takket være borgere, foreninger og erhvervsliv i området, fonde og ikke mindst Salling Fondene har vi nu mulighed for at imødekomme efterspørgslen fra idrætslivet og andre fællesskaber.

Her taler vi mødregrupper, strikkeklubber, brætspils klubber, foredrag, koncerter mv., samt ”FællesSkaberne” og ”Cafe Samvær”, der bl.a. tilbyder arrangementer for de borgere, der gerne vil indgå i nye fællesskaber på tværs af alder, interesser og samfundslag”.

Det nye Idræts – og Kulturcenter er beliggende i Harlev centrum, hvor den binder den eksisterende hal, skolen og svømmehallen sammen. Det forventes at Harlev Idræts – & Kulturcenter vil have op til 1000 besøgende dagligt.

Inden 2030 forventes det, at antallet af indbyggere i Harlev går fra de nuværende 4000 til 5000 som følge af Aarhus Kommunes lokalplaner og udstykninger. Aarhus Kommune har støttet op om projektet med donationer på 7.2 mio, og derudover et lån på 10 mio. kr.

Harlev Idræts – & Kulturcenter åbner d. 14. december i år.

For mere information kontakt Jacob Damgaard på tlf. 20494579 eller mail: info@hiogk.dk Se også om Harlev Idræts- & kulturcenter på facebook eller på hiogk.dk

Fakta om Salling Fondene:
• Salling Fondene støtter værdige formål inden for sport, kultur og kirke, uddannelse og velgørende formål, fortrinsvis i Aarhus området.

• Hver år doneres en del af overskuddet fra Salling Group til Salling Fondene

• Siden 2012 har Salling Fondene uddelt 1,5 milliarder kroner til formål, som er til glæde og gavn for mennesker i Danmark.

Harlev Idræts- & Kulturcenter