Er der en loppe gemt i dig, så søger Harlev spejderne loppehjælpere

Link til tilmelding til Loppemarked på: https://llk.dk/5ddg7p

Vi har fået Loppehuset i en 3 ugers periode fra den 17/10 – 6/11 2021. Den indtægt vi får ved loppesalget er en absolut nødvendighed til renovering af Stationen. Får vi fx 75.000 ind, får vi tilsvarende fra kommunen.

Loppehuset Århus er en paraplyorganisation, for ca. 50 frivillige foreninger, dækkende spejdere, støtteforeninger og sportsforeninger. Alle foreninger er godkendt af Århus Kommune.

Loppehuset Århus, holder til på Søren Nymarks Vej 6, 8270 Højbjerg. Det råder over ca. 1000 kvadratmeter lokale, inkl. toiletter og cafeteria samt diverse salgsboder.

Vi har rådighed over Loppehuset i en 3 ugers periode dvs. til hallerne og vi forpligter os til dagligt at tømme genbrugscontaineren (og holde den tømt) på genbrugsstationen Eskelund. Vi overtager Loppehuset med de ting som dem der har perioden før os ikke kunne sælge.

Den første uge bruger vi til at rydde op i det, som findes i huset, samt sortering og opstilling af det vi henter i Loppehusets container på Eskelund genbrugsstation.

Hvis du ikke har prøvet det før, så skynd dig at melde dig til – det er altid en spændende oplevelse 🙂 . Hvis du har prøvet det før, så behøver vi ikke sige mere.

Tilmelding!!!
Vi har behov for ca. 35 personer pr. salgsdag (og dem er der 4 af) desuden skal de afhentede lopper sorteres og gøres salgsklare – der er brug for ’alle mand af huse’ – også DIG.

Med spejderhilsen
Loppeudvalget