“TARTELETSTAFFETEN”

Vi er stolte af at kunne udbyde denne fantastiske event for jer.
Sted: klubhuset.
Dato: 31/10 kl 16.00
Pris: 295 kr. pr. person i et hold af 4 personer samlet 1180 kr. som dækker øl smagning af op til 10 forskellige øl. + tarteletter og fadøl ad libitum + masser af hygge fra den store hyggeskuffe 🙂
Max antal deltagere: 40=10 hold á 4 personer
Tilmelding: find 3 gode venner. find et holdnavn. overfør 1180 kr samlet til mobilpay 555025 husk at tilføje holdnavnet.
Tilmeldingsfrist 25 okt.
Hvad er tarteletstaffeten:
Eventen starter med en let stafet med poster svarende til det antal hold som er tilmeldt. dvs ved f.eks. 10 hold vil der være 10 poster som er fordelt på en rundstrækning på 1 km rundet i området omkring klubhuset.
Ved hver post startes der med at smage en ny øl som skal have point mellem 1-10. dernæst skal der svares på et spørgsmål. før man forsætter videre til næste øl smagning og spørgsmål.
Efter endt rundfart mødes alle hold i klubhuset hvor den store tartelet kok byder velkommen til ad libitum af fadøl og tarteletter.
Når spisningen er slut skal der findes en vinder øl fra smagningen på rund farten. Der skal ligeledes kåres et vinderhold af spørgsmåls quizzen. overrækkelse af vandrepokal.
Vi stiller forskellige hygge spil til rådighed F.eks shuffelboard, bordfodbold og stige golf. m.m så har alle muligheden for at udfordre hinanden. vi ligger også op til en hyggelig aften med røver historier og god social samvær.
Håber på stor opbakning. HUSK!
FÆLLES SKABER VI MINDERNE.