GRØNHØJVEJ LUKKES pga. Asfaltarbejde

Ny info vedr asfaltarbejder på Grønhøjvej

Harlev Framlev Grundejerforening har modtaget information om lukning af hele Grønhøjvej i 3 dage den 18-19-20. September. kl. 6.30-17.00

Kun få, på vejene er blevet informeret via sms, og hverken Daginstitution eller butikker har hørt noget. Vi har nu været i dialog med Aarhus Kommune og Colas som skal udføre arbejder, og vi er nået frem til følgende løsning, for at lette de trafik / parkerings problemer der kommer til at opstå.

Onsdag den 18/9 lukkes Grønhøjvej for alt trafik / parkering fra kl. 6.30 – 17.00
Her færdigøres arbejdet på Bygmarksvej, og der startes på arbejdet på Rugmarksvej, måske når man, at opstarte arbejdet sidst på dagen i denne ende af Grønhøjvej.

Torsdag den 19/9 lukkes Grønhøjvej for alt trafik / parkering fra kl. 6.30 – 17.00 fra indkørslen til Grønhøjvej fra Gl. Stillingvej og frem til lige efter Engsvinget.
Engsvinget vil være lukket i den ende der går op midt på Grønhøjvej.
De der er berørte af arbejdet, er velkommen til at benytte Engsvinget som alternativ parkering, der vil være åben i den anden ende af Engsvinget.

Fredag den 20/9 lukkes Grønhøjvej for alt trafik / parkering fra kl. 6.30 – 17.00 fra lige efter indkørslen til Engsvinget, i midten af Grønhøjvej og helt ned forbi Meny.
Den første del af Grønhøjvej åbnes og der er adgang til Engsvinget via den vej, de berørte er igen velkommen til at benytte Engsvinget til parkering.

Den Grønne Gren bliver fredag lukket lidt inde, men der vil være adgang via fortov, samt mulighed for at parkere på det stykke af Grønhøjvej der nu er åbnet via adgang fra Gl. Stillingvej.