Spændende udstilling

Fra d. 18. marts 2019 – 1. maj 2019 udstiller den spændende kunstner
Britt-Mari August sine malerier hos Kunst og Kultur Næshøj på Lokalcenter Næshøj.

Britt-Mari Augusts foretrukne motiver er gamle bygninger, faldefærdige huse, træt murværk, hvor pudset er faldet af og malingen hænger i laser. Revner, sprækker, huller, rust og manglende træværk eller hængsler på et vindue eller en port. Motiver, der alle fortæller en historie om steder og hændelser – om forfaldet og forgængeligheden.

Billederne er meget enkle i deres udtryk, men selve opbygningen er mere kompleks end som så. Man skal igennem rigtig mange lag inden man når bunden. Den veltilrettelagte komposition giver en spændende visuel overflade, hvor man får meget foræret fra de mange underliggende lag i maleriet. Strukturen er rå og groft opbygget med sand og mange lag maling. Man kan ligefrem mærke murstenene eller murværket i billederne. Det holdes enkelt med stramme linjer uden forstyrrende detaljer. 

Britt-Mari August får meget inspiration i driften af August Art. Men finder også inspiration i naturens farverige landskaber, i de linjer og former der findes i naturen, i skoven og i vandet nær Kalø Vig

Med venlig hilsen

Bestyrelsen, Kunst og Kultur Næshøj