Harlev har brug for dig, støt op nu !

Harlev har brug for dig……, gå for en hjertestarter
den 28 april i den store landsuddeling.

Harlev Framlev Grundejerforening har oprettet en gruppe du kan deltage i, vi skal have min. 15 personer ud at gå i Harlev på de 16 ruter der er inddelt på kortet, når du tilmelder dig gruppen, kan du vælge hvilken rute du vil gå.

Du tilmelder dig her.:  Gå dig til en Hjertestarter

På vores eget Harlev Hjertestarter kort her under, kan du se den skæve fordeling af hjertestartere i Harlev, de grønne cirkler, er de hjertestartere, der er åbne 24/7 det er også dem som alle hjerteløbere kan benytte, de røde cirkler, er de hjertestartere der bliver lukket inde efter kl 16.00.
De gule cirkler er de 2, 24/7 hjertestartere vi har hørt at der er under planlægning.

En lille gruppe af frivillige fra Harlev-Framlev Grundejerforening og Natteravnene arbejde i øjeblikket i kulissen, med at få flytte så mange af de “røde” hjertestartere ud i det fri, så de kan benyttes 27/7, men det tager tid og koster kassen, så hjælp os i mellemtiden med at gå for en hjertestarter fra landsuddelingen..

Hvorfor, jo vi kunne godt tænke os en 24/7 hjertestarter i den sydlige del af Harlev, Vi har fået lovning på at den kan opsættes ved Klinik Syn og Indlæring på Nyvangsvej, og det er vi glade for, TAK for det Dorthe.
Hjælp os, og dig, ved at gå for en hjertestarter, bor du i området er det oplagt at du melder dig, bor du i den øvrige del af Harlev, så vis at du godt tør støtte op, og hjælp med at gå for en hjertestarter til den sydlige del af Harlev.

Tak fordi du melder dig til at gå for en hjertestarter til Harlev

Del gerne budskabet på facebook og i din idrætsafdeling, klub og hos din nabo og venner, kom nu Harlev, støt op !

Læs mere om landsuddelingen her.: Landsuddelingen