Service meddelse fra Østjyllands Politi vedr. fredagskoncerter i Tivoli Friheden

FREDAGSKONCERT: OPSANG FRA POLITIET

Kære teenageforældre,

Vi har brug for, at I hjælper os med at gøre fredagene federe og laver nogle klare aftaler med jeres børn, inden de tager afsted med vennerne til koncerter i Tivoli Friheden. Eller bedre endnu – at I selv tager med.

Vi har den seneste tid set alt for mange alt for fulde børn vælte rundt i området uden for Tivoli Friheden i Aarhus, når der er fredagskoncerter.

Det er børn helt ned til 6.-7. klasse som opholder sig i skoven i området, hvor der bliver indtaget store mængder medbragt alkohol.

Flere gange har vi måtte ringe hjem til forældre og bede dem hente deres børn, fordi de ikke kan tage vare på dem selv.

Vi har et godt samarbejde med Friheden, der gør, hvad de kan for at passe på børnene inde på deres grund og med Aarhus Kommune og Natteravnene, som holder øje i området.

Men vi kan ikke være overalt derude hele tiden, og vi har brug for, at I forældre tager større ansvar.

Tag med jeres børn derud, så I er i nærheden, hvis der er brug for jer. Eller lav i det mindste nogle helt klare aftaler, inden I sender børnene afsted alene.

Vi har set det mange gange: Når alkoholen går ind – går fornuften og dømmekraften ud. Og så kan man komme til at gøre dumme ting og udsætte sig selv for farlige og ubehagelige situationer.

Så kære forældre: Hjælp os med at gøre fredagen federe. Uanset om Topgunn, Thor Farlov eller Gilli er på scenen, så spiller det altså kun, hvis jeres dejlige unger har det godt og trygt.

Det var vores opsang fra den store scene.
Vi håber, at både I og jeres børn får en vildt fed fredag.

//Østjyllands Politi