Gadefesten 2023 – jeres fest – jeres gade

Opdatering !
Det er med stor ærgrelse, at vi i event teamet ikke ser nogen mening i at afholde noget i Byparken til gadefesten d. 17/6. Vi har kun modtaget tilkendegivelser om deltagelse fra en enkelt gade desværre😢😢😢

Skulle der være nogen der har fået arrangeret noget på deres gade. Vil vi på det kraftigste opfordre til at i forsat holder ved jeres fest og får jer en hyggelig dag/aften i hinandens selskab. Vi håber at vi på et andet tidspunkt kan lave noget tilsvarende og måske få jer alle helt med.
Mvh jeres Event Team.

Harlev Event Team opfordre alle børn og voksne i Harlev til at reservere dagen til vores næste store satsning – Gadefesten. Vi har sat datoen, i sætter selv rammen for jeres fest på jeres gader.

” Kære alle, Gadefesten er lige rundt om hjørnet og vi glæder os. Meld derfor ind i kommentarfeltet at jeres gade er klar til at deltage i hyggen. Skriv f.eks: “Brombærvej melder klar”. Dernæst hop ind i begivenheden og meld jer til: “

Harlev Event Team ønsker at starte en masse gode traditioner rundt omkring i alle gader og afkroge af Harlev.

Kort fortalt, så bestemmer hver gade fuldstændigt selv hvordan jeres fest skal se ud. Målet er at så mange som overhovedet muligt, fra jeres gade, deltager i hyggen. Harlev Event Team vil i løbet af dagen stå for underholdning i Byparken hvor hver gade kan dyste imod hinanden og vinde fede præmier til jeres Gadefest.

Vi er i tæt kontakt med byens lokale butikker og der vil i dagene op til festen være mulig for gode tilbud til at kickstarte jeres egen gadefester.

Vi opfordre til at hver gade har en kontaktperson / ambassadør der har kontakten til Harlev Event Team så de kan formidle de initiativer som vi laver på dagen i Byparken, videre til jeres gade. Harlev Event Team sørger for indbydelser og eventen i Byparken, i sørger for godt humør og at så mange som muligt deltager i jeres efterfølgende gadefest.

Reserver datoen – Tag kontakt til Harlev Event Team – og vær med til at skabe Danmarks #8462 største Gadefest.

– Fælles skaber vi minderne.

Link til begivenheden

Harlev Event Team