Kunstgræsbane skal afløse grusbanen ved HIK

I samarbejde med Harlev Idræts- og Kulturcenter / HI&K har vi i HIK Fodbold fremsendt en ansøgning om til Aarhus Kommune om etablering af en kunstgræsbane på vores eksisterende grusbane. Et fedt projekt med nogle store muligheder, som kan gøre en forskel for mange.

Vi afventer svar på ansøgningen som er fremsendt tidligere på efteråret. For at realisere projektet skal vi i arbejdstøjet og selv løfte en stor del af økonomien. Derfor havde vi i aftes dialogmøde i klubhuset, hvor ca. 20 lyttede med på projektbeskrivelsen og de foreløbige tanker. Vi lykkedes med at etablere en stærk gruppe med gode lokale kræfter, der vil hjælpe med at drive arbejdet omkring indsamlinger, fondsansøgninger, kommunikation, donationer, lokale aktiviteter og projekter dedikeret til projektet.

Vi har tidligere vist, hvad vi kan i Harlev, når vi hjælper hinanden, og vi håber, vi med fælles hjælp kan lykkes med at etablere endnu et fedt projekt til glæde for HIK Fodbold, Næshøjskolen og andre aktører i og omkring Harlev.

HIK Fodbold

Facebook