Status i Harlev Idræts- og Kulturcenter over opbakning fra Harlev Event Team gennem 3 år.

Status i Harlev Idræts- og Kulturcenter over opbakning fra Harlev Event Team gennem 3 år.

Med tæt på 1.000 følgere på Facebook er Harlev Event Team godt forankret og kendt i 8462 området.

Og det er ikke uden grund for Harlev Event Team har stået for rigtig mange arrangementer gennem de præcis 3 år Event teamet har eksisteret.

I maj 2019 tog Jan Bruus initiativ til at starte en afdeling under Harlev idrætsklub for at støtte op omkring de mange frivillige kræfter, der – som ham selv – jævnligt yder en prisværdig indsats.

Ideen har udviklet sig og i dag består gruppen yderligere af Frank Kejlberg, Tim Frederiksen og Sara Petersen, ligesom eventene har udviklet sig i form og størrelse.

Igennem den trods alt korte levetid – hvor af 2 år har været påvirket af corona – har Harlev event team forestået mange forskellige events og de fortjener at blive listet store som små:
– Det store børnesponsor Cykelløb med Tour de France-stemning. Husk det kommende den 13.august 22
– Julebelysning med kåring af årets flotteste udsmykning.
– Harlev Holder Havefest 26. juni 21 kombineret med fodbold EM og corona udfordringer.
– Harlev Hoodien, som ses på flere af borgerne i 8462
– Harlev Plakaten, der hænger i flere hjem i samarbejde med Rikke Sort Buchtrup.
– Partybussen, som ved forskellige events har kørt Harlev tyndt.
– Storskærmsarrangementer ved slutrunder i fodbold og håndbold, der bidrager til fællesskab og hygge.
– Boblerbingo og Tarteletstaffeten – der bidrager til hygge og fest.

Derudover yder Harlev event team generelt solid opbakning til øvrige arrangementer og begivenheder i Harlev, eksempelvis ved indvielsen af Harlev Idræts- & kulturcenter, Harlev festen, Multibanens fødselsdag, Harlev Kalenderen i samarbejde med Lone Hauge og meget andet.

Eksempelvis har Jan Bruus også sat fokus på støtte til den lokale udspringer Martin Bang Christensen, som har et forestående OL som målsætning.

For Jan Bruus er det blevet lidt en livsstil, og det er ikke overraskende at han i august 2020 blev kåret som lokal ildsjæl af Spar Nord Fonden, da han er en ægte humørspreder, der vil det bedste for lokalområdet.

Mottoet i Harlev Event Team er ”Fælles skaber vi minderne”. Og det er ofte i fællesskab at de bedste arrangementer bliver til. Blandt andet derfor har Jan Bruus og eventteamet et tæt samarbejde med andre lokale aktører, der vil lokalområdet det godt. Blandt de tætteste ”legekammerater” er Meny (bla. med Harlev Gin og div. Happenings) og Bergs vinimport med bl.a. Harlev vinen og virtuel Rom smagning under Corona lockdown mv) .

Flere af eventene har bidraget til flotte donationer fra Harlev event team til Harlev idræts- og Kulturcenter.

Således har det store børnecykelløb – en udspringer af DØB (Det Østjyske Bakkeløb) – over 2 år fra 2020 til 2021 bidraget med i alt 114.610 kr., ligesom salg af Harlev Hoodien og Harlev plakaten også har bidraget med støtte.

Ialt har events forestået af Harlev Event i alt gennem de 3 år bidraget med 134.610 kr. til realiseringen af Harlev Idræts- og Kulturcenter.

Harlev Idræts- & Kulturcenter er utroligt glade for det initiativ og den støtte – såvel praktisk som økonomisk – som Jan Bruus og de øvrige medlemmer i Harlev Event team har bidraget til. Og det er jo en win-win situation. Nu er der nye muligheder for at lave nye/flere events

Harlev Idræts- & Kulturcenter