Flaskepant i Meny runder 15.000 kr. til HI&K.

Flaskepant i Meny runder 15.000 kr. til HI&K.

Meny i Harlev er god til støtte op om initiativer. For godt et år siden i april 2021 blev opsat en postkasse ved den nye flaske automat i Meny.

Hensigten var at lokalområdets borgere / Meny’s kunder kunne donere flaskepanten som støtte til etableringen af HI&K. Og kunderne i Meny har støttet meget flot op omkring initiativet. Kassen er ultimo april ”slået ud” og på godt et år er indsamlet godt 15.000 kr.

I alt er afleveret ca. 650 bonner og af en gns. Værdi på 23 kr. bonnen. Den højeste bon havde en værdi af 203,50 kr.

Thomas Buur Hansen og Sara Buur Hansen fra Harlev er blandt støtterne og brugerne af HI&K. Sara fra 5.c på 11 år går til spring og er meget begejstret for de nye springfaciliteter. Ligeledes er hendes far Thomas medlem af HIK fitness, der ligger på 1. sal i det nye HI&K.

De er begge glade for at lokal området samlet har støttet op om projektet, og synes det er en god ide med muligheden for donering af flaskepant.

Butikschef Thomas Rytter positivt overrasket over beløbet størrelse er meget glad for at kunne bidrage til fællesskabet. Aftalen ml. HI&K og Meny fortsætter og den indsamlede støtte vil fremover gå til at kunne afvikle forskellige fællesskabende arrangementer i HI&K til glæde for lokalområdets borgere

HI&K takker for støtten fra Meny’s kunder.

Harlev Idræts- Kulturcenter