Nyt boligområde i Harlev

dinBOLI A/S køber 45 nye grunde i Harlev Syd, Aarhus kommune 🏡

Vi er rigtig glade hos dinBOLI A/S, for nu kan vi løfte sløret for endnu et spændende projekt 😃 Denne gang ved Harlev, blot 10 min fra Aarhus. Området hedder Kirstinelund, og I kan godt glæde jer – dét gør vi 🤩🎉

I samarbejde med NODO arkitekter, har vi udviklet 45 fantastiske byggegrunde i varierende størrelser. Kirstinelund kommer til at byde på en velovervejet kombination af store villagrunde med individuelle ønsker for køber, dobbelthuse og et spændende nyt koncept; kompaktgrunde. Her har man mulighed for at bygge en fritliggende villa på 130-175 m2, plus carport/garage, på en mindre grund. Konceptet tilbyder derved en overskuelig have – uden at gå på kompromis med boligens kvadratmeter eller arkitektur. Læs mere om vores kompaktgrunde på vores hjemmeside: https://www.dinboli.dk/Kirstinelund

Lokalplanen er også ganske særlig. Den har vi nemlig udarbejdet i tæt dialog med Jens Ove Sørensen, tidligere ejer af gården. Kirstinelund har været i familien i over 100 år og Jens Ove ser frem til, at området nu bliver til gavn for både Harlev by og de nye beboere.

Med kun få minutter til både E45 og Herningmotorvejen, og en pendlerafstand på blot 10 minutter fra Aarhus, er Harlev Syd et oplagt sted at bo for mange. Her får man højt til himlen, tæt på storbyens pulserende liv. Harlev er en by i vækst og rummer alt fra skøn natur, rigt foreningsliv, gode daginstitutioner og skoler, aktivt lokalsamfund og meget mere.

Vi kan næsten ikke vente med at kan komme i gang, og skabe et fantastisk og eksklusivt boligområde i Harlev Syd. Det bliver virkelig godt! 👏🏻

✨ INTERESSERET? ✨

Grundene bliver udbudt til salg i foråret 2021. Hvis du vil være den første til at vide mere, så skriv dig op på vores interesseliste: https://www.dinboli.dk/Kirstinelund

NB: Vi bruger kun dine kontaktoplysninger til at sende relevant information om Kirstinelund.