Støt op og glæd dig

En svær tid, en lille piges gode ide, en mors støtte, Harlev Eventteam og hele byens opbakning.
Følg med på HI og K Facebook & hjemmeside hvordan historien ender 🙂

Følg også Aarhus Kommunes byrådsmøde den 29.
April (kan livestreames) hvor Indstillingen til etablering og støtte til Harlev Idræts- og Kulturcenter behandles og forventes godkendt. Herefter kan det konkrete udbudsarbejde med entreprenører for alvor gå i gang – og vi er klar..

Der er indsamlet ialt 2.2 mio. i Harlev og omegn – Målsætningen er 2.5 mio.
Vi skal vise at vi også økonomisk er helt klar.
Derfor opfordres direkte til især de private husstande om at bidrage til projektet via https://gaveindsamling.dgi.dk/ – hvor indbetaling automatisk bliver skattefradrags registreret (ca. 30%) eller på Mobile pay nr. 57115

Læs mere på www.hiogk.dk under nyheder.

MobilePay: 57115

Læs mere her