Påske – Drive In – gudstjeneste

I vestre provsti inviteres til fælles gudstjeneste påskedag.
Så hop i bilen og prøv en anderledes fejring i påsken.

Hilsen Harlev Framlev Kirke

 

Søndag d. 12-4 kl: 14-15
Adresse:
Argo Food Park 13, 8200 Aarhus N

DET ER FORÅR, livet spirer frem, men meget er anderledes i år. En række kirker i Aarhus, arrangerer Drive-In-gudstjeneste for hele byen. Det bliver en Påskegudstjeneste fyldt med glæde, musik og verdens bedste budskab.

Graven er tom – ligesom din garage påskesøndag – parker din bil i en af vores mange veloplagte p-båse.

COVID19 har lagt sig som en mørk sky over forårsglæden og fællesskabet. Flere kirker i Aarhus ønsker at imødekomme det behov, vi har for at se hinanden og glædes sammen. Vi ønsker at skabe nogle trygge smittefrie rammer, som alle der har bil, kan være en del af. Vi har sammen med myndighederne gennemarbejdet en plan for, hvordan vi kan mødes sammen – hver for sig, uden risiko for andet end buler i bilen.

Derfor har vi valgt at gå foran i at arrangere en stor fælles gudstjeneste, hvor dem vi til dagligt er sammen med, kan følges i biler og på tværs af bilruder mærke en del af det fællesskab, som vi alle mangler for tiden. Vi ønsker at skabe en ramme, hvor alle kan være med. Derfor streamer vi også på youtube, så dig der ikke har bil, kan følge med hjemmefra. Find bilnøglerne frem, så vi sammen kan fejre PÅSKEN.

Det kommer til at foregå som en gammeldags Drive-In bio. Du sidder i din bil, og lytter til hele festen igennem din radio. Sammen, men stadig hver for sig!

Vi åbner allerede nu op for indsamling til dækning af vores udgifter. Det giver os ro i maven, hvis vi ikke skal stå klar til at dække et underskud. Jo flere penge, desto bedre mulighed for god dækning af lyd og billede på pladsen. Skriv en besked til vores side her på facebook for at modtage mobilepay nr. Vi håber, I vil være med til at støtte op.

Vi skal passe på hinanden, derfor har vi udarbejdet nogle retningslinjer, som vi vil bede jer om at læse, inden I ankommer.

Retningslinjer:
Kom kun i bil. Gående og cyklister har desværre ikke adgang.
Alle skal blive i bilerne under hele gudstjenesten. Det er ikke tilladt at åbne sin bildør.
Medbring kun folk fra din husstand og dine daglige små sociale cirkler. Det anbefales, at du kun medbringer nogle, som du bor sammen med.
Bilerne skal være slukket.
Alle skal følge instruktionerne fra parkeringsvagterne.
Det er tilladt at køre venstre rude ned i bilen, for at høre lyden fra højttalerne i stedet for radio.

Det vil være en kæmpe hjælp, hvis du klikker “deltager” i begivenheden. Det vil give os et større overblik over, hvor mange p-vagter vi skal have til at guide dig godt og trygt på plads både til og fra gudstjenesten. Kom i god tid, og få en plads, da der er snævre tilkørselsforhold. Forvent også at det kan tage lidt tid, når vi alle kører på én gang.

Gudstjenesten er arrangeret af kirker i Aarhus. Vi har arbejdet på gudstjenesten i 14 dage, men først efter myndighedernes godkendelse fredag 2. april, er vi gået videre og inviterer kirker ind i samarbejdet. Derfor vil der blive tilføjet kirker dagligt, som enten arrangør eller som støtte til at hjælp med markedsføring til deres respektive menighed. Se på vores Facebook side hvilke kirker der er med, listen opdateres dagligt.

Pakkeliste:
VIGTIGT – Udprint dit telefonnummer i fuld størrelse på et A4 ark.
Kirkekaffe – Vælg selv mellem hjemmebagt eller hjemmebragt, indtages når gudstjenesten er slut, og vi hilser på naboen.
Varmt tøj – Da bilerne skal være slukket, kan det godt blive koldt i bilen. Medbring derfor varmt tøj, og gerne tæpper. Det må gerne være lidt hyggeligt.
Har du en booster, ikke læskedrikken, men en starthjælp til biler, så tag den med opladet. Måske nogle biler ikke kan holde til 1,5 time med radioen tændt.

LÆS MERE OM ARRANGØR OG BAGLAND PÅ VORES FACEBOOK SIDE