Spændene udstilling

Kunst og Kultur Næshøj glæder sig til at udstille malerier af Sonja Jacobsen i perioden fra d. 1. maj – d. 30. juni 2019.

Sonja Jacobsen fortæller om sit arbejde:
”Jeg er opvokset på Limfjordsøen Fur, hvor jeg tilbragte min barndom i en vidunderlig natur. Min glæde ved at male, tog jeg med mig i min uddannelse og arbejde som lærer. Jeg arbejder med olie, akryl, farvekridt, farveblyanter og porcelænsfarver. Med disse teknikker og farver, udtrykker jeg oplevelser og indtryk. Motivernes spændingsfelt er naturalistisk fremstilling, abstrakte billeder, fantasi og eventyrets univers. Jeg finder inspiration i naturens farver og lysets spil, eller en indre fantasiverden. Hvert billede er et nyt eksperiment, hvor der dukker nye ting frem, som lige skal udforskes.”

I forbindelse med udstillingen holder Kunstforeningen fernisering d. 6. maj kl. 17.00– 18.00, hvor der bydes på et lille glas og en snak med kunstneren.

 

Med venlig hilsen

Bestyrelsen, Kunst og Kultur Næshøj