SEMIFINALEN! JA TAK – Kom og vær med

Det er endnu engang lykkes de danske håndboldherrer at ende i top 4 ved en slutrunde. fredag 27/01 kl 17.30 åbner vi dørene op for storskærm og visning af begge semifinaler fredag.

I samarbejde med den dejlige slagter afd. i Meny har vi sikret aftensmaden til billige penge samt et bredt udvalg i baren.

Vi servere byg selv ribbens sandwich til den latterlige pris af 25 kr pr stk så det kan ikke betale sig at stå med aftensmaden selv.
Baren vil på fredag være udstyret med øl, brezzere, gin tonic og sodavand igen til byens bedste prise.

Vi er nød til at have et overblik over maddelen så der skal bestilles ved indbetaling på mobilepay 555025, skriv antal i beskedfeltet.

Harlev event team håber I vil komme og op heppe på de danske drenge i semifinalen og uanset om vi vinder eller taber Så laver vi storskærm igen søndag aften hvor vi viser både bronze og guld kampen forhåbenlig skal vi spille med i den sidste og bevise for hele verdenen, at der ikke er noget bedre håndboldhold end dem fra Danmark.

NYT – NYT – NYT

OBS. NYT SØNDAG SERVERE VI 3*TARTELETTER TIL AFTENSMAD SAMME  FREMGANGSMÅDE SOM FREDAG MEN HUSK AT SKRIV TARTELETTER I BESKED FELTET. PRIS 25 KR. HOLD FAST DET ER BILLIGT 😉 VI HAR 50 POTIONER.