“Slå rumpetten i sædet” – med hjælp fra Harlev Brugsforening.

“Slå rumpetten i sædet” – med hjælp fra Harlev Brugsforening.

Indretningen af Cafeen er kommet et stor skridt videre i denne uge.
Dinersofa, stole og borde, der er bestilt tilbage i oktober, er blevet leveret i sidste uge, og således er såvel cafe, foyer og mødelokale nu møbleret. Lamperne er fundet i samarbejde med Lampefeber A/S, hvor Michael Tange Alstrup har bistået med stor ekspertise for at finde det rette match og belysning.

Der mangler dog fortsat lidt ”finish” og Cafeudvalget i HI&K ikke helt færdige. Der mangler lidt ”grønt” og nogle (sidste) detaljer, men det er forhåbningen at byen vil kigge forbi cafeen og Thecantina inden alt er på plads.

For allerede nu kan ses en unik detalje, som er med til at give cafeen et helt særligt præg. På 2 af de større vægge er opsat vægtapet, der visualiserer et udsnit af Harlev og omegn. Således er Næshøjbakken, Spiren og et ældre kort over ”Framlev Herred” afbilledet på den ene side og de forskellige idrætsgrene i Harlev idrætsklub på den anden. Tapetet er printet, men illustrationerne er håndtegnet og overført digitalt. Det er Pia Rolschau Hansen, Indehaver af By Catfish i Harlev, der har forestået designet og Jan Nielsen fra Re:Form Aps, der som lokale i 8462 har lagt en stor frivillig indsats i de flotte udsmykninger.

Harlev Brugsforening har valgt at støtte HI&K med indretningen af af cafeen ved udlodningen af fondsmidler i oktober 2021 og støtter hertil med flotte 250.000 kr.

I alt har Harlev brugsforening støttet HI&K med følgende:
– Indretningen af Cafeen med 250.000 kr.
– Facadelogo på 65.000 kr.
– Aarhus Gospel og ”Fællesværket” med 20.000 kr.
– 2×25.000 kr til forundersøgelser mv. tilbage i Marts18 og Marts19
= Ialt 385.000 kr. og har dermed været særdeles væsentligt for realiseringen af HI&K.

Hertil kommer Gardiner til svømmehallen og Lockers til Fitness, som er støttet via HIK med ialt 31.000 kr.

Støtten ligger godt til Harlev Brugsforenings formål. Harlev Brugsforening støtter nemlig lokale ildsjæle, og det er hele fundamentet i Harlev Idræts- og Kulturcenter.

I en årrække har Harlev Brugsforening stået for udlejning af bygningerne Gammel Stillingvej 431 i Harlev, almindeligt kendt som det nuværende Meny og salon saksen. Bygningerne blev solgt i 2020 med det formål, at provenuet skulle gå til fremme af almene interesser i lokalsamfundet – Harlev og omegn.

Midlerne kan søges af foreninger, klubber, frivillige organisationer, fællesskaber, og andre ildsjæle, bosiddende i Harlev og omegn, post nr. 8462. Læs mere på Harlev Brugsforening (www.harlev-brugsforening.dk)

Fra Harlev Idræts- og Kulturcenter lyder igen en stor tak på troen og støtten til projektet. I bestyrelsen for Harlev Brugsforening, der også baseres på frivillighed og vedholdenhed, sidder formand Peter E. Kristensen, Ulla B.P. Madsen, Birthe B. Thomsen, Carsten Holm, og Niels Stokholm.

Kort kan opsummeres – Uden frivillige ildsjæle til forskellige hverv i 8462 – intet Harlev idræts- og Kulturcenter.

Harlev Idræts-&Kulturcenter