EDC AROS bidrager til udviklingen af Harlev

Langt de fleste husejere genkender det velkendte EDC-logo, da ejendomsmæglerkæden er landsdækkende. Færre ved måske at EDC gerne støtter op omkring lokale aktiviteter og foreninger, såfremt disse vedrører børn og unge.

Etableringen af Harlev Idræts- og Kulturcenter (HI&K) er derfor et oplagt formål for EDC AROS at støtte, idet HI&K netop giver mulighed for udfoldelse for alle aldre, samtidig med at HI&K styrker udviklingen af lokalområdet 8462 Harlev.

Værende en del af EDC AROS er EDC i Galten og EDC i Brabrand glade for at kunne hjælpe HI&K på vej med en bronze donation på 10.000 kr.

Indehaver af EDC Galten Steffan Sander Nielsen og Partner i EDC Brabrand Rasmus Fangel er nemlig begge bevidste omkring vigtigheden af aktivt foreningsliv og attraktive aktiviteter i et lokalsamfund for at et område forbliver interessant for eksisterende og nye beboere.

Og med et velfungerende foreningsliv, en skole med et godt omdømme og en tilknyttet hal og svømmehal integreret med HI&K, samtidigt med bybusser til Aarhus og et fint erhvervs- og forretningsudbud, er det vurderingen fra Steffan og Rasmus, at Harlev er interessant for tilflyttere i alle aldre. Aktiviteter og faciliteter er nemlig vigtige for at kunne indgå i fællesskaber og etablere (nye) venskaber.

Professionelt ser EDC Galten og EDC Brabrand på Harlev, som en by med potentielle tilflyttere fra flere ”sider”. Derfor samarbejdes om salg af husene i 8462 og således tilbydes ”To mæglere – Et salær”.

Går du med overvejelser om køb eller salg af hus i 8462 Harlev kan tages kontakt til Steffan Sander Nielsen på 86 94 66 55 eller Rasmus Fangel på 86 26 17 00.

Læs mere på www.edc.dk/ejendomsmaegler/galten/brabrand hvor detaljeret info kan findes om EDC Galten og EDC Brabrand og medarbejderne bag.

På billedet ses Egon Leegaard fra HI&K (tv.) modtage bronzedonationen fra Steffan Sander Nielsen (EDC Galten) og Rasmus Fangel (EDC Brabrand). HI&K takker for støtten.