Super Sølvdonation fra SuperVision.

Siden 2001 har SuperVision Alarmteknik skabt tryghed for såvel private og erhverv. Med hovedsæde i Harlev og en afdeling på Sjælland er SuperVision landsdækkende med aftaler med vagtpatruljer, og tilbyder således en totalløsning indenfor sikringsbranchen.

Ejer Søren Fredslund Nedergaard har derudover gennem mange år været aktiv i forskellige sammenhænge. Ud over at være medlem af Harlev Idræts- & Kulturcenters bestyrelse, er Søren blandt andet formand for Harlev Erhvervsråd, der bl.a. står for julebelysningen i Harlev, ligesom han er engageret i Lions Club.

Som lokalområdets førende alarmselskab har det været naturlig, at Supervision til konkurrencedygtige priser har forestået installation i HI&K af sikringsudstyr og adgangskontrol, der lever op til de nyeste standarder.

Søren har ud over sit engagement i bestyrelsen valgt, at SuperVision donerer 35.000 kr. til HI&K, svarende til en flot sølv+ donation. Dette med baggrund i ønsket om, at støtte op om udviklingen i Harlev og bidrage til det gode initiativ.

SuperVision Alarmteknik klarer både små og store projekter til private og erhverv. Læs mere om Supervision, produkter og services, samt medarbejderne på hjemmesiden www.supervisionalarm.dk eller kontakt Søren på telefon +45 2393 1021

På billedet ses Søren Nedergaard (th.) overrække sølvdonationen til Kaj Sommer. HI&K takker for støtten og indsatsen.

Harlev Idræts- & Kulturcenter