Forpagtningsaftale mellem The Cantina og Harlev Idræts- og Kulturcenter

Det er med stor glæde, at The Cantina og HI&K i denne uge har indgået en aftale omkring forpagtning af køkkenet i HI&K.

Direktør og iværksætter Casper Brix, der oprindeligt fra Skovby, glæder sig til at være en del af de nye faciliteter og det integrerende miljø med Cafe, multihal, mødelokale og fitnesscenter, der følger med.

The Cantina er en organisation af professionelle kokke, der løbende udvikler nye opskrifter samt sikrer at de kendte ”favorit retter” får den helt rigtige smag.

Casper og The Cantina glæder sig til at indvie HI&K den 14. december med en ”let men lækker” aftens anretning, der viser et bredt udvalg af maden fra køkkenet og den kommende café.

The Cantina er et veletableret firma, der har stor erfaring med drift af restauranter og kantiner. Ønsket om at understøtte udviklingen af HI&K, foreningslivet generelt og skabe et cafemiljø i Harlev er bevæggrunden for The Cantina, der ser et spændende potentiale i HI&K.

Netop ”favoritretterne” til aftensmad vil være en hjørnesten i tilbuddet fra The Cantina i HI&K, hvortil Casper i øjeblikket er ved at sætte holdet til køkkenet, der vil fokusere brug af økologiske råvare (bronzemærke med 30-60% økologi) og bæredygtighed.

En favorit ret til aften forventes at koste omkring 50 til 65 kr. for henholdsvis børn og voksne, og vil derud over kunne købes forskellige småmåltider, herunder sandwich / salater, ligesom der vil kunne forudbestilles via en app.

Se mere på The Cantina ’s hjemmeside www.thecantina.dk, hvor der blandt andet under punktet ”Catering” kan bestilles jule- og nytårsmenu for 2021, og således kan tages forskud på smagsoplevelsen eller på Thecantina.

Køkkenet forventes fuldt udstyret / indrettet ultimo januar 2022. Cafeen vil dog først være fuldt og endeligt indrettet primo marts pga. ekstraordinær lang leveringstid på møbler.

Jacob Damgaard (tv. – HI&K) og Casper Brix fra The Cantina giver hånd på et godt samarbejde i mange år frem.

Harlev Idræts- & Kulturcenter