Indvielse af HI&K den 14. december

Hej lokalområde.

Så er det snart tid til en festlig markering. Vi håber, I har lyst og mulighed for til at deltage – og gerne fra kl 14.00 til trods for at det er en tirsdag.

Eventuelle corona foranstaltninger vil naturligvis blive efterlevet.
Forvent derfor at coronapas skal fremvises ved adgang.

Indvielse af HI&K den 14. december

En glædens dag står for døren. 8 års vedholdende frivilligt arbejde har båret frugt, og den 10. december bliver Harlev Idræts- & Kulturcenter overdraget fra Base Erhverv til den Selvejende institution Harlev Idræts- & Kulturcenter.

Det markeres med en festdag – Tirsdag den 14. december fra kl. 14.00-20.00. Til indvielsen kommer Aarhus Borgmester Jakob Bundsgaard, samt rådmændene for de involverede magistrater Rabih Azad-Ahmad (MBK), Thomas Medom (MBU), Jette Skive (MSO), Benyamin Simsek (MTM).

Springfaciliteterne indvies med det lokale spring talent Oliver Olin Lyng og hans holdkammerater fra SPD, ligesom Aarhus Gospel tester akustikken med julekoncert. Afslutningsvist vil være et festfyrværkeri fra HC Andersen fyrværkeri. Se de mange programdetaljer med HIK, John D.band, Fællesværket mv. i program link nedenfor.

Vi håber I har lyst til møde op og fejre dagen med os og resten af lokalområdet.

Harlev Idræts- & Kulturcenter

Se program her