Gudstjeneste med Carsten Dahl

søndag 21. november 2021 kl. 10:00 – 11:00
Ved Mads Juul Munch.

Lægmandsprædiken og Dialogkoncert v/Carsten Dahl.

Oplev musikeren, digteren og maleren Carsten Dahl først som lægmandsprædikant kl. 10.00 i Framlev kirke og derefter i sognehuset, hvor han giver en dialogkoncert.

Oplev Carsten Dahl tale om sit forhold til tro og komponere øjeblikkets musik på piano. I en åben samtale med publikum vil han dele sin stærkt personlige fortælling og inspirerende tanker om kunsten, i musikken såvel som i maleriet og poesien, samt om sin tro.

Carsten vil blandt andet fortælle om hvordan han har vendt en ekstremt angstfyldt barndom til at være selve motoren i et kunstnerisk virke, hvor han først og fremmest er kendt som en af landets bedste koncertpianister, men også som en intenst nærværende foredragsholder, der er optaget af at undersøge de psykologiske, eksistentielle og religiøse spørgsmål i livet

Du vil møde et filosofisk, humoristisk og åndeligt optaget menneske med virkelig meget på hjerte, der glæder sig til at dele sine perspektiver på dagens tekst med menigheden i Harlev og Framlev Kirke.

Framlev Kirke,Sognehuset

Harlev Framlev Kirker