Giv en stemme til en naturskøn fælleshytte i Gl. Harlev

🍀Giv en stemme og lidt god karma til projekt ‘Naturskøn fælleshytte i Gl. Harlev’ 🍀

Kære alle i Harlev og omegn 🌼
Gl. Harlev har brug for jeres hjælp!!! Giv en stemme via nedenstående link, så vores drøm om en fælleshytte kan komme i betragtning ved Realdanias fond. 🙏

I Gl. Harlev elsker vi naturoplevelser og fællesskaber på tværs af alder, bygrænser og kommuneskel. Vi vil gerne skabe inspirerende rammer for, at alle kan få det bedste ud af den helt særlige natur, der omgiver os i tunneldalen.

Gl. Harlevs Fællesplads danner allerede ramme om møder, pauser, motion og leg, og den bliver flittigt brugt af både byens borgere og andre på udflugt fra nær og fjern. Vi drømmer om at etablere en smuk fælleshytte udført i bæredygtige materialer med et grønt og klimavenligt naturtag, så nysgerrige børn og voksne, der benytter områdets naturstier, kan tage en velfortjent pause i læ og ly; en pause med fantastisk udsigt over mark og eng op mod Åbo Skov, hvor man på smukke informationstavler kan orientere sig om de spændende dyr, planter og den kultur og historie, der er særlig for området.

Du kan hjælpe os godt på vej ved at give projektet en stemme på Realdanias kampagneside Underværker via nedenstående link. Projektet skal have mindst 500 stemmer for at komme i betragtning til støtte fra fonden.

Tusind tak for din støtte!
Vi glæder os til at kunne byde velkommen i fælleshytten.

Gl. Harlev Borgerforening

Giv din stemme her