Spil fodbold i Harlev IK

SPIL FODBOLD I HARLEV IK 😀⚽️😀
Vi har endelig fået grønt lys til at spille fodbold igen, og vi er kommet rigtig godt i gang i Harlev. Flere børn kommer i øjeblikket forbi Harlevs baner for at se om fodbold kunne være noget for dem! Langt de fleste får smag for det og ender i klubben.

Vi har en stor børneafdeling i Harlev, men det betyder ikke, at dit barn ikke kan begynde hos os! Det er ALTID en god ide at starte til fodbold, men foråret er måske det allerbedste tidspunkt at begynde. Fodboldvejret er godt, vi spiller både på græs og multibanen og så lærer du alle dine nye holdkammerater at kende inden sommerferien og en evt. deltagelse på vores fodboldskole(uge 26)

Som klub får vi også et bedre overblik over vores hold inden næste sæson starter efter sommerferien. Så hvis du alligevel går med tanker om, at dit barn skal begynde til fodbold, så er lige nu og her et rigtig godt tidspunkt for dette!

Vi har plads til alle, uanset om man aldrig har spillet fodbold før, eller hvis man trænger til at komme i gang igen!

Vi har mere eller mindre hold i alle aldre og hos begge køn.

Kunne det lyde som noget for dit barn, så send en mail til: Kristajimmy@live.dk med barnets navn og fødselsår, så lover vi at guide jer videre til det rigtige hold.

Kig evt på: www.harlevfodbold.dk

OBS. Det er lige pt. vigtigt, at vi ved I kommer, da vi er underlagt restriktioner.☝️☝️☝️

Sportslige hilsner Harlev IK fodbold

Harlev IK Fodbold