Advents – og julekoncert

Søndag d. 6-12 kl. 15.00

I år kan der desværre ikke laves den traditionelle julekoncert ”Syng julen ind” med korene og der kan tillige ikke være fællessang på grund af corona-restriktionerne.
I stedet tilbydes menigheden en koncert med solosang, duetsang, 4 hændigt klavermusik og orgelmusik, der gerne skal bringe advents- og julestemningen frem.

Fire musikere medvirker, Ud over kirkens organist Knud Haahr Bagger er det:
Christina Holm Dahl, der er mezzosopran og uddannet fra Syddansk Musikkonservatorium. Hun har sunget med forskellige ensembler og som solist til koncerter i Danmark og i udlandet. Christina har gennem mange år været optaget af at undersøge nye formater for koncerter og har bl.a. optrådt i alt fra en bunker til Carnegie Hall!
Beke Pfann Bagger, alt, der uddannet på Snellmann-korkeakoulus sangskole i Lahti, Finland. Hun har mange års erfaring med lied- og kirkekoncerter i Finland, Tyskland og Danmark (bl.a. i Bachs ”Johannespassion”, Duruflés ”Requiem ”, Mozarts”Requiem” og Pergolesis ”Stabat mater”)
Beke er desuden en passioneret ensemblesanger, bl.a. hos Vokalgruppen Concert Clemens og har arbejdet i 17 år som sangterapeut.

Marie-Louise Reitberger. Uddannet pianist og organist fra Det Jyske Musikkonservatorium. Hun er i det daglige ansat som organist og korleder ved Hammel kirke. Herudover er Marie-Louise klaverunderviser, akkompagnatør og kammermusiker.
Der er plads til 60 publikummer i kirken, og der kan ikke reserveres billetter på forhånd. Dørene åbnes 30 min. Før koncerten.