Corona info fra Harlev Bibliotek

Her bærer vi mundbind ➤➤

Fra og med torsdag den 29. oktober skal du bære et mundbind eller visir, når du kommer på biblioteket. Myndighederne har undtaget forskellige grupper fra kravet. Det gælder bl.a. børn under 12 år.

Det bliver en uvant situation at se alle jer brugere med ansigtet beskyttet, og at vi som personale også skal have værnemidler på. Det er meget anderledes, end vi er vant til. Men vi er glade for, at vi stadig kan holde biblioteket åbent for jer. Det betyder rigtig meget for os🧡

Bemærk at biblioteket ikke sælger mundbind.

Det er en del af de corona-restriktioner, som regeringen meldte ud fredag den 23. oktober. Der bæres mundbind, når man bevæger sig rundt i biblioteket. Mundbindet må tages af, når man sidder ned.

Al brug af bibliotekerne skal ske i tråd med sundhedsmyndighedernes anbefalinger, og vi henstiller til, at du tager hensyn, når du er på biblioteket og er opmærksom på Sundhedsstyrelsens 6 generelle råd, https://www.sst.dk/da/corona/forebyg-smitte/generelle-raad. Der er stadig afstandskrav og håndsprit – som du har kendt det siden foråret.

Biblioteket kan stadig afholde arrangementer med op til 500 personer, så længe publikum sidder ned på faste pladser, kigger i samme retning og sidder med god afstand. Biblioteket er en kulturinstitution på linje med teatre, biografer eller fodboldstadioner, og her gælder der særlige regler.

Vi er i gang med at dobbelttjekke, at vores arrangementer kan afholdes inden for de gældende retningslinjer. Hvis du har en billet til et arrangement, så hold øje med din mailboks. Hvis arrangementet bliver aflyst, så kontakter vi dig på e-mail.

For mere information om covid19: https://www.aarhus.dk/corona/