Næshøj – Nyt

Det første blad efter ½ års pause – et lille skridt frem mod en hverdag.

Corona har lavet kludder i meget og mange arrangementer, men vi håber alle på at det bliver godt igen. En forsigtig start på Næshøj er, at cafeen er åben for spisning hver dag fra kl. 11:30. Der er samtidig mulighed for at købe frostmad, boller og kager til at tage med hjem – i tidsrummet fra 11:30 til 13:00 alle hverdage.

Der bestilles mad ud ad huset på alle hverdage og hver fredag er der et godt tilbud. Christina træffes på tlf. 41 85 76 46 om formiddagen på alle hverdage.

De første aktiviteter er allerede startet.
Knipledamerne, 
billardmændene og porcelænsdamerne kan igen mødes, godt for dem og godt for livet på Næshøj.
Bowlingholdene kan igen mødes til kaffe efter endt spil. Hvis Corona-tallene holder sig i ro, er der planlagt et par arrangementer her i efteråret.

Nærmere i bladet andetsteds. (Bladet er online under menu på din HarlevApp)

Nu er året snart gået og der bliver tid til et nyt årsmøde.
Der kommer senere en invitation til januar 2021 med den aktuelle dato.
Et stort ønske fra rådet er, at der kommer nogle nye medlemmer, som har lyst til at gøre et stykke arbejde for Næshøj. Der er en cafe som gerne vil fortsætte med at være et sted hvor mange mennesker kan mødes til spisning, spil og alle de gode arrangementer som afholdes der. Der er nogle arealer udenom, hvor der kan arbejdes med nye ideer. Vi håber, at Corona snart rejser, så der igen kan komme aktiviteter mellem beboerne, personalet og de frivillige.
Jeg vil også byde viceforstanderen Susanne Søgaard velkommen på Næshøj, jeg håber du bliver glad for din nye arbejdsplads.


Næshøjrådets formand
Inger Graversen