I dag skete der noget fantastisk 🚴🏿‍♂️

Kære allesammen i dag skete der noget fantastisk event teamet var medarrangør på det store sponsor cykelløb for børn version 1,0 og lad mig være hudløs ærlig. det overgik alles forventning x10.
Trods varmegrader omkring de 30. Lykkes det 66 af byens børn at samle 70000 kr ind til vores nye hal. Prøv lige at smage lidt på det beløb 70000 kr det er vanvittigt som i fuldstændigt❤️❤️❤️
Til info er det vist kun lykkes Harlev festen en gang at levere samme vanvittige flotte resultat. Jeg bøjer mig og er dybt taknemmelig over at kunne være med til endnu engang at samle byen på en rigtig fed måde.

En kæmpe tak til beboerne på Engsvinget og Grønhøjvej for at skabe den fede cykelramme ude på ruten håber at have jer med igen næste år.

Lad os så lige prøve at tænke på hvad denne dag også har gjort for vores dejlige by. Bare et par punkter.

1. Natteravnenes synlighed rundt på ruten har allerede i en tidlig alder gjort vores unge mennesker bevist om at de findes, også når de bliver lidt ældere . At natteravnene gerne vil skabe tryghed for alle byens borgere fra ung til gammel.

2. Vi har også på denne dag, fået aktiveret nogle bidragsydere til vores hal projekt, som vi ikke har kunne nå med nogle af de andre fantastiske tiltag som styregruppen bag Hi&k og andre, allerede har gjort for at skaffe midler til hallen.

Event teamet vil også gerne sige tak for samarbejdet til de forskellige personer og instanser som blev ved med at tro på idéen. ❤️❤️❤️

Sidst men ikke mindst håber jeg, at vi kan lave det store sponsorløb version 2,0 næste år på samme dag. lørdagen efter det østjyske bakkeløb. Jeg håber at vi kan få lov til at lave en version der ikke er ramt af forsamlings forbud og covid-19 eller andet skrammel. En version der kan få lov til at folde sig ud og blive en fast tradition i Harlevs års hjul, hvor vi skal turde ville hinanden og skabe vores egen verdens bedste landsby.

HUSK!
FÆLLES SKABER VI MINDERNE