Soul Meeting gæster Lillering Forsamlingshus

Lørdag den 21. marts 2020 inviterer Lillering Forsamlingshus i samarbejde med Lillering Musikforening anno 2015 indenfor til en musikalsk tidsrejse, når Soul Meeting gæster forsamlingshuset.

Soul Meeting er et band, der i mange år har arbejdet utrætteligt på at udbrede den ægte Motown-soulmusik, som regnes for et af højdepunkterne i rockhistorien – tænk bare på navne som Otis Redding, Marvin Gaye, Wilson Pickett, Stevie Wonder, Four Tops, Supremes og alle de andre. Med afstikkere til andre genrer fra samme periode omsætter Soul Meeting de udødelige hits til svedig rock’n soul, som det lød dengang.

Prisen for dette fantastiske arrangement bliver beskedne 150 kr. pr. person, og heri er inkluderet fri hotdogs fra vores besøgende pølsevogn fra kl. 19-21, og altså musik med Soul Meeting fra kl. 21-01.

Arrangementet vil kun være tilgængeligt for 100 deltagere. Tilmelding sker ved indbetaling via MobilePay til 9952XD, med angivelse af dit navn og antal deltagere du tilmelder. Når tilmeldingen er registreret vil der blive sendt en SMS med bekræftelse på tilmeldingen
(Der sendes SMS manuelt, så hav gerne lidt tålmodighed).

Der er åben for tilmelding indtil 28. februar 2020, kl. 23.59.