ALPHA

ALPHA – Er der mere i livet end dette?

SPØRGSMÅL TIL LIVET?

Du inviteres med i et fællesskab, hvor der er plads til alle de dumme spørgsmål, tvivlen og nys¬gerrigheden på livets store spørgsmål. Her er der mulighed for at udforske den kristne tro uanset, hvem man er, og hvor man kommer fra.

HVAD ER ALPHA?

ALPHA er et nyt tilbud, hvor Intro-aften er den 28. januar, hvor man kan høre mere. ALPHA er en række aftener, hvor hver aften består af tre dele; vi spiser sammen, ser en kort film sammen og derefter samtale/diskussion i mindre grupper.

ALPHA holdes stort set over hele verden og har haft forløb i Danmark siden 1995. Hver gang tages et emne om tro op, der er oplæg til en efterfølgende samtale om livets store spørgsmål i små grupper.

PLADS TIL ALLE

På kurset er der plads til alle mennesker og alle holdninger. Kurset er særligt for dig, som ikke tror på Gud eller som ikke ved, hvad du skal tro. Men også dig, der er nysgerrig, og gerne vil vide mere om den kristne tro, er velkommen. Vi mødes kl. 18.00 i fælleshuset på Rødlundvej 8 til et lækkert måltid mad og uformel hygge. Sammen udforsker vi meningen med livet og den kristne tro. Vi slutter kl. 21.00 hver gang. Der er ingen tilmelding, man dukker bare op den 28. januar kl. 18.00. Det er gratis at deltage.

Første aften er en åben intro-aften – du kan komme og tjekke det ud og derefter beslutte, om du vil deltage i forløbet.

28.01 Er der mere i livet end dette?

04.02 Hvem er Jesus?

11.02 Hvorfor døde Jesus?

18.02 Hvordan kan jeg tro?

25.02 Hvorfor og hvordan skal jeg bede?

03.03 Hvorfor og hvordan skal jeg læse i Bibelen?

10.03 Hvordan guider Gud os?

17.03 Hvem er Helligånden?

21.03 ALPHA-dag om Helligånden – en lørdag fra kl. 10 – 17.

24.04 Helbreder Gud i dag?

31.03 Hvad med kirken?

Elisa og Christian Morberg Wejse samt frivillige står for forløbet.

Vil du vide mere så tjek ALPHA ud på: danmark.alpha.org