Kom og vær med! Bliv leder i Harlev-Framlev gruppe.

Efter sommerferien har du mulighed for at blive spejderleder hos spejderne i Harlev.
Vi er en velfungerende gruppe lige uden for Aarhus, der lige nu mangler et par ledere, primært til vores tropsspejdere. 
Som leder i Harlev bliver du del af en velfungerende og engageret ledergruppe, der ligger stor vægt på, at det også skal være sjovt at være spejder som voksen.
Hvad enten du har været spejder i årevis eller bare synes det lyder sjovt, så vil vi meget gerne høre fra dig. Det er aldrig for sent at starte til spejder, – eller lære spejderfærdigheder.
Vi samarbejder og inspirerer hinanden på tværs af enhederne og deltager i korpsets uddannelsesmuligheder.
Vi mangler især ledere hos vores tropsspejdere (fra 6. klasse og op), men vil du hellere starte et andet sted, er du også velkommen der.
Om Harlev-Framlev gruppe
I Harlev-Framlev spejdergruppe ønsker vi at være med til at gøre børn og unge til gode samfundsborgere.
Det gør vi blandt andet ved at vise dem styrken i forpligtende fællesskaber og lære dem, at ingen kan det hele, men alle kan noget – og at vi sammen kan alt. Gennem sjov, leg og praktiske spejderfærdigheder ser vi børnene vokse, få gå-på-mod og blive engageret i de fællesskaber, de er en del af gennem livet.
Vi passer på hinanden i Harlev-Framlev spejdergruppe. Det skal være trygt at gå til spejder. Derfor har vi klare regler for, hvordan vi omgås hinanden og vi taler om de udfordringer, vi oplever.
Vi er omkring 100 børn og voksne og holder til på den gamle togstation, Vestervej 14 i Harlev. Vi har en sund økonomi, der giver mulighed for sjove aktiviteter og ture.
Tropsspejderne mødes hver torsdag kl. 19.00-21.00, tager på weekendture 3-4 gange årligt, samt på en uges sommerlejr. Er du under uddannelse og bor i Aarhus betaler gruppen for din transport.
Ønsker du at vide mere om os, så kig på vores hjemmeside www.spejdernet.dk/hf eller skriv til  Gruppeleder Gitte Kudsk på gitte.kudsk@gmail.com.